Over

Ontwerp & Adviesburo Walstra

Al meer dan 30 jaar is Ontwerp en Adviesburo Walstra en begrip binnen de installatietechnische branche. Bij ons staat de relatie met onze opdrachtgevers centraal. Door de zeer nauwe samenwerking met vaste partijen in verschillende disciplines zijn wij in staat om ons zeer flexibel en open op te stellen binnen diverse projecten.

Onze diensten

Historie

In 1992 richtte Wally Walstra het bedrijf op, om naast zijn baan als leidinggevende van de werktuigbouwkunde technische dienst van zorginstelling Dennenoord (nu Lentis), bedrijven te helpen. Door het toenemen van de opdrachten stopte Wally met zijn werkzaamheden bij Dennenoord. In 2000 kon de volgende stap gezet worden en kwam Henk Zuidberg het team versterken.

Na het bereiken van de 65e jarige leeftijd in 2011, heeft Henk Zuidberg het bedrijf van Wally overgenomen. Met veel plezier en vaardigheid werkt Henk samen met een team van adviseurs die alles weten van diverse soorten installatietechniek en hun kennis graag inzetten om u in alle fasen van een project van passend advies te voorzien en / of deskundige ondersteuning te bieden. Per project kan, indien nodig, het werk tegen een scherp tarief worden uitbesteed.

Door jarenlange ervaring kan er doeltreffend gewerkt worden en zet Henk zijn gedegen kennis van techniek in voor uw projecten.

Contact

Ontwerp en Adviesburo Walstra
Klompmakerstraat 15
9403 VL Assen

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
+31 (0)6 29492595

KvK: 51656701
BTW: NL0021.56.010.B57